Ondernemers

Financiële administratie

Hoe gaat het met de behaalde omzet? Een basisvraag waar iedere ondernemer vaak wel het antwoord op weet. Maar hoeveel winst maak je eigenlijk of kan je verwachten? Kan je eigenlijk wel investeren als je dat nodig acht? Heb je voldoende saldo om de belastingen te betalen? Een administratiekantoor kan je hier ook goed bij helpen.

Om deze vragen te kunnen beantwoorden heb je inzicht nodig in de kosten en hoe deze zich ontwikkelen. Een goede administratie vormt het fundament van iedere onderneming. Zonder een goede (financiële) administratie kan je namelijk niet ondernemen. Je hebt immers een gedegen inzicht nodig hoe het gaat met je bedrijf.

Diensten Administratiekantoor OKV

Waar kunnen we je bij helpen

Ondernemers zijn vaak geen goede administrateurs. Ondernemers die zelf boekhouden, doen dat meestal niet op de goede manier. Ze missen daardoor het noodzakelijke overzicht. Of komen voor onaangename verrassingen te staan als de Belastingdienst anders tegen bepaalde zaken aan blijkt te kijken. Een goede administratie doe je er namelijk niet ‘even’ bij.

Administratiekantoor OKV in Rotterdam of Zoetermeer kan je hierbij van dienst zijn. We nemen je graag de zorgen over de administratie uit handen. Zodat je volop kan ondernemen en tevens erop kan vertrouwen dat administratief alles in orde is. Omdat je die administratie als fundament van je ondernemerschap hard nodig heeft.

Wij kunnen dit hele traject voor je verzorgen. Heb je maar behoefte aan een specifieke dienst? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Maak snel een vrijblijvende afspraak via 079-7200999.

Werkwijze van Administratiekantoor OKV? Digitaal!

We werken met 1 emailadres voor zowel inkoop als verkoop. Daarnaast is er een App voor de losse bonnen. Email je facturen en scan je bon, simpeler kan het niet. Wij doen de rest. 

Ook hebben wij een bankkoppeling die mogelijk is met de Rabobank, ING, ABN AMRO, Triodos, KNAB en de BUNQ bank.

Al dit samen geeft ons de mogelijkheid tot het verwerken van je administratie, we doen de BTW aangiftes en maken jaarverslagen. Tussentijds inzicht in je cijfers? Ook dat kan. Allemaal geen probleem. Heb je toch nog vragen? Bel, mail of kom langs.

Is het digitale nou een drempel voor je? Geen enkel probleem, wij geven een hele korte cursus aanleveren van de administratie als je klant wordt bij ons en helpen je hier doorheen. Met onze tools kan iedereen mee in de digitalisering die gaande is.

Informatief jaarverslag

Wij maken op basis van de administratie een informatief verslag. Hierin kan je alles terugvinden dat te maken heeft met de financiële administratie van je onderneming. Hierin verwerken we alle belangrijke gegevens met achterliggende gedetailleerde informatie. Dit rapport geeft je zoveel informatie dat je precies weet hoe het financieel met je onderneming is gegaan in dat jaar. Ook is het uitermate geschikt voor het verdere proces omdat we hier moeiteloos je aangifte uit kunnen opmaken.

Heb ik dan niet alleen de balans en winst- en verliesrekening nodig om inzicht in de financiële situatie te krijgen? Wij vinden van niet. Hoe beter de informatievoorziening is, hoe meer hulp je hebt om de toekomstige beslissingen in je bedrijf te nemen.

Wat bevat dit verslag precies?

  • Bedrijfsgegevens over oprichting
  • Weergave van de balans
  • Weergave van de winst- en verliesrekening
  • Vermogensvergelijking
  • Kengetallen over resultaten en liquide middelen
  • Uitgebreide overzichten van wijzigingen in balansposten
  • Overzicht gesplitste vorm van de baten en lasten

Kunnen wij je helpen?