Salarisadministratie

Salarisadministratie is tegenwoordig een specialiteit binnen de financiële dienstverlening en kan veel tijd kosten. Door alle wet- en regelgeving is het voeren van een loonadministratie alleen nog mogelijk met salarissoftware en de nodige vakkennis. 

 

Omdat er veel komt kijken met personeel in dienst moet de salarisadministratie goed geregeld zijn.
De verschillende wetgevingen en CAO’s veranderen regelmatig (sommige elk jaar weer). Wij zorgen er voor dat wij hiervan goed op de hoogte zijn. Wij nemen voor u deze zorg graag uit handen en doen er alles aan om het u als werkgever zo eenvoudig mogelijk te maken. De voorkeur gaat om dit volledig digitaal te doen en daar hebben we ook de tools voor. U krijgt berichten als werkgever en uw werknemers krijgen via hun eigen portaal toegang tot hun salarisstroken. Liever meer op papier? Wij leveren de PDF documenten ook per email.

Salarisadministratie uitbesteden als werkgever of als “klein” administratie- of accountantskantoor? Geen probleem!

Wij zorgen voor een correcte verwerking van de salarissen van uw werknemers. Het salarissysteem is altijd beschikbaar. Dus waar u ook bent, altijd is alles te raadplegen.

We werken op basis van vaste tarieven per loonstrook en geven duidelijke kaders af over aanvullende diensten. Alles is mogelijk vanaf 1 loonstrook.

Direct naar loket? Klik hier!